Plantăm în pădurea Șerbănești

Fiecare copac plantat este o șansă în plus la un mediu sănătos pe care să îl oferim copiilor noștri. În pădurea Șerbănești, din Bacău, a fost realizată o frumoasă astfel de acțiune la care am participat și eu. Evenimentul a fost organizat de către Centrul Regional de Ecologie Bacău, pe care vreau să îi felicit pentru inițiativă, atât pe ei, cât și pe voluntarii care au venit.

În aceste vremuri, în care ne confruntăm cu schimbări climatice, reîmpădurirea suprafețelor este una dintre măsurile care pot menține sănătatea ecosistemului nostru.

Derulăm și la Minister campania de împădurire ”O pădure cât o țară” și ne propunem să plantăm în această toamnă alți 17 milioane de puieți, după ce în primăvară au fost plantați 33 de milioane.

E important să conștientizăm beneficiile asupra mediului înconjurător pe care astfel de acțiuni le aduc. De aceea, m-am bucurat să văd astăzi la eveniment un număr mare de copii. Vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să contribuiți, dacă aveți șansa, la o Românie mai sănătoasă, pentru noi și cei dragi nouă!